MØD LINE

Psykomotorisk Terapeut / Afspændingspædagog

 

Line stiftede selv bekendskab med den Psykomotoriske tilgang i 2010, hvor hun selv blev mor for første gang. 

FAGLIG BAGGRUND

Line er uddannet Psykomotorisk Terapeut og har en professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik fra Professionshøjskolen UCC Nordsjælland. Som sundhedsprofessionel har Line en stor viden om kroppen via anatomien og fysiologien. Derudover har hun psykologisk og pædagogisk viden, som hun i høj grad inddrager i sit arbejde med at tilrettelægge den rette behandling for dig og dit forløb. 

Som Psykomotorisk Terapeut er Line uddannet til både at behandle og undervise indenfor sundhedsfremme og syg-domsforebyggelse. Line har erfaring med mange forskellige problemstillinger, men har en særlig erfaring og viden omkring angst og stress. Tilmed har hun gode erfaringer med behandling af hovedpine, søvnproblemer samt skulder- og nakkesmerter. 

Behandlingerne hos Line tager altid udgangspunkt i dig, din krop og dit liv. Hun ser bag om sygdommen og arbejder ressourceorienteret for at fremme din livskvalitet samt mestringen af din livssituation.

OM KROPPENS VEJE

Kroppens Veje er et Ånderum i din hverdag. Et sted, hvor du kommer til kræfter, og hvor du vender opmærksomheden ind på dig selv.

En oase i hjertet af København.

Ydelserne i Kroppens Veje har til formål at hjælpe dig med at skabe balance i dit liv, skabe mere ro og nærvær,